Hitit Bulut Sistemi Yayın Hayatına Başlamıştır

Üniversitemizin Değerli Akademik Personelleri,

Sizler için, yanınızda herhangi bir depolama ünitesi olmadanda rahatça hareket edebileceğiniz, Üniversitemizin sunucuları üzerinde oluşturduğumuz ilk başta her kullanıcı için 5 GB lık bir alan ile bulut bilgisayar sistemi (cloud computing) www.bulut.hitit.edu.tr adresinden kullanımınıza sunulmuştur.

Bu sisteme dahil olabilmek için hitit uzantılı eposta adresi ve şifresi ile giriş yaparak taşımak istediğiniz dosyalarınızı buraya yükleyebilir (upload) ardından da istediğiniz her yerden bu dosyalara erişebilir ve indirme (download) yapabilirsiniz.

Bulut sistemi hakkında yardım ve destek almak için ekte yeralan tanıtım klavuzunu okuyabilir, bilgi işlem daire başkanlığının bidb@hitit.edu.tr eposta adresine ve 0364 219 20 00 numaralı telefonuna başvurabilirsiniz.

Hitit Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı